Eξελίξεις:

→» ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙ Η ΑΜΑΞΙ →» ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ TOOL! →» ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΒΑΕ →» Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

νιόπαντροι σε παραλία

Διάσημοι γάμοι του καλοκαιριού

Print Friendly
         
Ισαβέλλα Κούτση από Ισαβέλλα Κούτση
11:43, 05 Αυγ 2011

Μπορεί η χώρα να περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, όμως αυτό δεν πτοεί τους ερωτευμένους, εξάλλου το λέει και το σοφό ρητό «η αγάπη όλα τα νικά, τα προσπέρνα και δεν υπολογίζει» (εντάξει το άλλαξα λίγο), πόσο μάλλον όταν οι Έλληνες celebrity είναι ερωτευμένοι, δεν τους σταματά τίποτα στο να ανεβούν τα περιβόητα σκαλιά της εκκλησίας – όταν η εκκλησία δεν έχει σκαλιά τι γίνεται; Απλά χαλάει λίγο τον ρομαντισμό της περίστασης – και να κάνουν ένα γάμο με όλα τα εθιμοτυπικά και  έτσι όπως τον είχαν ονειρευτεί!

Σε αναβρασμό οι νύφες μιας και το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτείς τον καλό σου… δεν κρυώνεις, το ενδεχόμενο να βρέξει και να γίνει το make up χάλια είναι μηδαμινό, άσε δε που το νυφικό μπορεί να είναι άκρως καλοκαιρινό. Το σημαντικότερο βέβαια, αν είσαι και celebrity, να επιλέξεις τον μήνα  Ιούνιο. Είναι ο καλύτερος μήνας για να παντρευτείς, πριν φυσικά ρίξουν τίτλους τέλους οι αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές, που θα παίζουν το θέμα τρεις ώρες και βάλε…

Θα πει τώρα κάποιος, ζηλιάρα τα λες όλα αυτά γιατί έχεις μείνει στο ράφι και βλέπεις τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που νυμφεύονται τον πρίγκιπα τους και στάζεις δηλητήριο και θες να σπιλώσεις την πιο ιερή στιγμή ενός ερωτευμένου ζευγαριού! Όχι, όχι με παρεξηγήσατε… απλά έγραψα τις πρώτες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό. Ίσα ίσα, οι γάμοι που έγιναν αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα ξεχωριστοί άσε δε που είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να πάρουμε ιδέες!

 

Γάμος ΜοιραράκηΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Δεν ξέρω κατά πόσο ο συγκεκριμένος γάμος μπορεί να γίνει copy – paste για κάποια από εσάς, σίγουρα όμως η μπουχάρα (52 μέτρα) πήρε άλλη αξία! Τι τιμή,  τι δόξα, τι χαρά για την αφέντρα του χαλιού! Δεν σας κρύβω βέβαια ότι κάποια στιγμή περίμενα να ακούσω από την κυρία Μοιραράκη να αναφωνεί την θεϊκή ατάκα που είχε πρωτοπεί η Lady Α. «Επιτέλους Παντρεύτηκα» κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

Βέβαια είχαμε αλλά πολύ καλύτερα, συγκίνηση, κλάμα και πλήθος ναυτικών δοκίμων να τηρούν όλα τα έθιμα προς τον γαμπρό Γιάννη Κοντούλη. Μόλις δε ενώθηκαν τα σπαθιά για να περάσει το νιόπαντρο ζευγάρι, ακαριαία βγήκε από το χρονοντούλαπο η ιστορική σκηνή της Βουγιουκλάκη και του Παπαμιχαήλ από την Αλίκη στο Ναυτικό!  Για την Ιστορία και μόνο, ο γάμος έγινε την 1η Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και σίγουρα η Δέσποινα Μοιραράκη είναι το πιο τρανό παράδειγμα ότι δεν πρέπει να χάνουμε τις ελπίδες μας ότι κάποια μέρα – ακόμα και μετά το πέρας της πρώτης νιότης – θα βρούμε τον άντρα της ζωής μας!!!

Clue: η Δέσποινα Μοιραράκη αποφάσισε να δημοπρατήσει τα χαλιά που είχε χρησιμοποιήσει στο γάμο και τα χρήματα να δοθούν  στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

 

Γάμος ΤζόρβαΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ –
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΑΤΣΙΔΑΚΟΥ

Και εκεί που ψήφιζαν όλα τα κορίτσια και όχι μόνο, μέχρι και τη θεία μου είχα τσακώσει να ψηφίζει σε site για τον πιο sexy Έλληνα… τελικά τον χάσαμε τον αθλητή πατριώτισσα!!! Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που ουκ ολίγες φορές έχει βγει παμψηφεί ως ο πιο σέξι ποδοσφαιριστής, έβαλε γκολ στην καρδιά της γλυκύτατης 28χρονης δικηγόρου, Χρυσαυγής Ατσιδάκου.

Και εδώ που τα λέμε και πολύ καλά έκανε ο γνωστός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, αφού μετά από έξι χρόνια σχέσης αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι!

Κορίτσια… σταματήστε τα voodoo γιατί δεν πιάνουν τώρα, είναι αργά, ο γάμος έγινε  στον Αϊ-Δημήτρη τον Λουμπαρδιάρη και πραγματικά όσοι βρέθηκαν εκεί, κυρίως από τον χώρο του αθλητισμού, μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι! Εδώ που τα λέμε, χαίρεται η ψυχή σου όταν δύο όμορφοι άνθρωποι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και πλημμυρίζουν από ευτυχία!

Να σας δώσω και μια πληροφορία που ίσως σας χρειαστεί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, όποτε αν έχετε κάποιο γνωστό στην «Αθλητική Κυριακή», τρεχάτεεε… και που ξέρεις μπορεί να πέσετε μούρη με μούρη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (λέμε και καμιά υπερβολή που και που)!

Πολύ κομψή και σικάτη η νύφη, έλαμπε μέσα στο Σήλιας Κριθαριώτη νυφικό της, όσο για την άνεση της μπροστά στις κάμερες μας εντυπωσίασε! Να σας θυμίσω ότι έχει ξαναβρεθεί μπροστά από κάμερα στην εκπομπή του ANT1 «Uri Geller», όπου εμφανιζόταν στο video wall και μας έδινε τις πληροφορίες από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών.

Μόλις τελείωσε το μυστήριο η Χρυσαυγή δήλωσε: «σας εύχομαι να ζήσετε ότι ζούμε!» Το καλό που σου θέλω Χρυσαυγή μου, οι ευχές σου να πιάνουν!!!

 

Γάμος ΤσιμτσιλήΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ – ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ

Το κορίτσι μας παντρεύτηκε και πραγματικά θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα! Και όχι επειδή δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, αλλά ήταν από τις πιο όμορφες νύφες. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω! το νυφικό Vera Wang υπέροχο, το χαμόγελο ευτυχίας που κοσμούσε το μουτράκι της Σταματίνας ακόμα πιο όμορφο, αλλά και ο γαμπρός γλυκύτατος και φανερά ευτυχισμένος. Σου έδιναν και οι δυο τους την αίσθηση πόσο ερωτευμένοι, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι ήταν το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, που τελέσθηκε ο γάμος τους στο μουσείο Νάσιουτζικ στα Σπάτα!

Δεκαέξι μήνες μετά τη γνωριμία τους (γουρλήδες η Σκορδά με τον Λιάγκα που τους γνώρισαν), ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μπροστά σε 400 καλεσμένους!
Η Σταματίνα έφτασε μέσα σε μια λευκή Rolls Royce, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και την αδελφή της, μιας και ο πατέρας της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Ο Θέμης την περίμενε κρατώντας την λευκή ανθοδέσμη. Η πρώτη λέξη της Σταματίνας στον  Θέμη ήταν: «Σου αρέσω;» και εκείνος της απάντησε «παρά πολύ», διώχνοντας αμέσως όλο της το άγχος!

Όσο για την δεξίωση; Οι πηγές μου  είπαν ότι ήταν πραγματικά όλα άψογα και πολλοί καλεσμένοι ανακάλυψαν και την άλλη πλευρά του δικηγόρου, που μπορεί να φαίνεται σοβαρός και απόμακρος λόγω και του επαγγέλματος του, την βράδια εκείνη όμως διαπίστωσαν πόσο χαλαρός και άνετος ήταν, μιας και έκανε πλάκα με τους φίλους του, χόρευε και διασκέδαζε με την ψυχή του. Το καλύτερο στιγμιότυπο βέβαια ήταν όταν ο Θέμης έκατσε στο πιάνο και έπαιξε ένα κομμάτι γραμμένο για την Σταματινα!

Να ζήσετε και να πω στην Σταματίνα γρήγορα να γίνει μανούλα!!!

 

Γάμος ΣπανούληΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ-
ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ

Στις 24 Ιουνίου, μια μέρα πριν τον γάμο του ζεύγους Τσιμτσιλή- Σοφού έγινε ο γάμος του Σπανούλη με την Χοψονίδου! Για αυτό τον γάμο δεν έχω να σας πω και πάρα πολλά μιας και το ίδιο το ζευγάρι δεν επιθυμούσε καμία δημοσιότητα.

Τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ενάμιση χρόνο μετά, και με τον γιο της αγκαλιά, η Ολυμπία έλαμπε μέσα στο Elis Saab δαντελένιο νυφικό της! Ο γαμπρός, Βασίλης Σπανούλης περίμενε μόνο 10 λεπτά μιας και η νύφη δεν ήθελε να τον κάνει να περιμένει παραπάνω! Οι καλεσμένοι έφτασαν τους 300 (this… is… wedding!!!), πολλοί αθλητές αλλά και πρόσωπα από την show biz έδωσαν το παρόν, όπως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με την αγαπημένη του Μαρία Τσουρή (βλέπε Dancing), ο Νίκος Ζήσης αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Χάρη Σιανίδη και τον στυλίστα Al Giga. – mix and match οι καλεσμένοι.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τελείωσε με την έκπληξη του Βασίλη που είχε ετοιμάσει Karaoke με τους καλεσμένους να δίνουν ρέστα στην παραφωνία!

 

Γάμος ΚουτσοσταμάτηΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ –
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Η πρώην του Κανάκη παντρεύτηκε και όχι μόνο παντρεύτηκε τον καλό της αλλά περιμένει και το πρώτο τους παιδί! Εγώ θα την πω την αμαρτία μου και ας με βρίσετε, θα μου άρεσε να την δω νυφούλα στον πλευρό του Mister Ράδιο Αρβύλα, Αντώνη Κανάκη αλλά δεν… εντάξει το κόβω!

Η γαλανομάτα ψυχολόγος με τον αθλητή παντρεύτηκαν στο ίδιο μέρος όπου, πριν από τρία χρόνια , γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Η πανέμορφη νύφη πήγε στην εκκλησία με ένα απλό και αέρινο φόρεμα που έδειχνε αισθητά την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπου μετά ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής!




Δείτε ακόμα...

ekkatharistiko

«Η ληστεία του αιώνα»… σε νούμερα - Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Papandreou_Samaras

Τα σοφά λόγια του… Τρύφωνα - Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011